Els paqueters entreguen les donacions pel seu treball a dues entitats
Com és tradició entitats alcoianes han rebut la recaptació de les donacions realitzades als voluntaris que col·laboren en el repartiment dels regals de Les seues Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar en la Cavalcada d’Alcoi.
Els representants dels paqueters han entregat els diners recaptats, un total de 7.642 euros a Kanimambo, entitat que treballa a l’Hospital del Carmelo a Moçambic amb Sor Elisa Verdú i a la Fundación Mariola La Asunción, que treballa amb finalitats solidaris especialment amb la infància i les persones majors. Totes dues entitats han agraït enormement aquest gest que han qualificat de un “regal dels Reis Mags”.
El lliurament s’ha fet en presència de les regidores de Festes, Carol Ortiz i de Polítiques Inclusives, Aranza de Gràcia.